AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nala - Exfoliant facial cu cafea

Nota 10 / 10 din 571 voturi
Nala - Exfoliant facial cu cafea
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: NALA Cosmetice naturale

 

Descriere Nala - Exfoliant facial cu cafea

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Exfoliantul facial NALA cu cafea exfoliaza in profunzime si este recomandat pentru tenul normal, mixt sau gras.

Cantitate: 50 g.

Alte informatii:
Acest produs contine 4 ingrediente dintre care 3 sunt considerate a fi sigure, 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Nala - Exfoliant facial cu cafea

COFFEA ARABICA (ARABIAN COFFEE) EXTRACT, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, THEOBROMA CACAO SEED (CACAO) POWDER, PARFUM (ESSENTIAL OILS)

 

Grad de risc produs:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica distractiva. Teste rezolvate pentru clasele a III-a si a IV-a


Succesul copilului dvs. in viata depinde in mod esential de o exprimare corecta, fara greseli gramaticale! Pregatiti-va inca de pe acum copilul pentru succesul in cariera! Ajutati-l sa stapaneasca la perfectie gramatica limbii romane! Va recomandam in acest sens cel mai eficient instrument: lucrarea Gramatica distractiva. Teste...

Oferta Speciala
valabila 48h

Atentie la urmatorul ingredient:

Parfum (essential oils), ingredient cu risc mediu de dauna. Uleiurile esentiale sunt substante odorizante volatile extrase din diferite plante. Proprietati: redau tonicitatea si elasticitatea pielii. Anumite uleiuri esentiale sunt fotosensibilizante (lamaia, cedru, lavanda), astfel ca dupa aplicarea lor este absolut contraindicat expunerea la soare, altfel riscati sa va apara pete pe piele. Avand in vedere compusii cu potential alergen aflati in mod natural in compozitia uleiurilor esentiale, este indicata efectuarea unui test de alergie pe o portiune din piele pentru depistarea unei eventuale reactii alergice. Semnele unei reactii alergice la un produs includ: roseata, umflaturi si piele excesiv de uscata.

Data analizei: 2021-08-02


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: COFFEA ARABICA (COFFEE) EXTRACT, COFFEA ROBUSTA EXTRACT, ARABIAN COFFEE EXTRACT

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract de seminte si frunze din planta de cafea, Coffea arabica
Fructele plantei Coffea Arabica au putere antioxidanta mare datorita nivelurilor ridicate de polifenoli si acizi fenolici.
Are proprietati antioxidante atat de ridicate, deoarece planta creste la altitudini mari unde soarele este foarte puternic. De fapt, aceasta planta creeaza antioxidanti naturali pentru a se proteja de conditiile extreme in care se dezvolta. Contine mai multe beneficii antioxidante decat rodiile, afinele si ceaiul verde.
 
Antioxidantii puternici gasiti in fructe contribuie la reducerea aspectului liniilor fine, ridurilor, leziunilor celulare, deteriorarii soarelui si altor semne vizibile de imbatranire. Ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi din aer care provin de obicei din poluare sau medii toxice.
Boabele de la Coffea Arabica sunt excelente pentru tipurile de piele uscate, sensibile sau mature deoarece ajuta la imbunatatirea elasticitatii, incurajeaza regenerarea celulelor, elimina toxinele, reduc aspectul celulitei si a coajei de portocala, rezultand o piele tonifiata si mai elastica. Ele au, de asemenea, efecte antiinflamatorii, utile pentru cei cu eczeme sau dermatite.
 
Extractul mai stimuleaza si sistemele nervoase si de circulatie ale sangelui, ajutand la dizolvarea depunerilor de grasime. Contine cantitati semnificative de tanin, care are proprietati astringente, antibacteriene, antiinflamatoare si antiparazitare.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Citeste mai mult

Sinonime: : MACADAMIAE OLEUM, MACADAMIA NUT OIL, MACADAMIAÖL, OLEUM MACADAMIA, MACADAMIANUSSÖL

Functii: emolient

 

Descriere:

Derivat al plantei Macadamia Ternifolia.
Ulei obtinut din alunele copacului de macademia, Macadamia ternifolia, Proteaceae.
  • Este compus in principal din gliceride si acizi grasi.
  • Este un excelent agent de hidratare si de protectie pentru par si piele
  • Bogat in acizi grasi esentiali, este asemanator sebuumului din organismul uman.
  • Uleiul de Macademia este pretuit pentru continutul de acid palmetoleic din Omega 7 (aproximativ 22%), ceea ce il face sa fie o alternativa botanica pentru uleiul de nurca care contine (aproximativ 17 %).
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) considera acest ingredient a fi sigur pentru utilizarea lui in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 
Nu este considerat toxic, nociv, rezistent, bioacumulativ
 


Citeste mai mult

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • pudra de seminte de cafea
Actiune: exfoliaza pielea, indepartand celulele moarte ale pielii si murdaria
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Citeste mai mult

Sinonime: PARFUM DIN ULEIURI ESENTIALE

 

Descriere:

  • uleiurile esentiale sunt substante odorizante volatile extrase din diferite plante.
Uleiurile esentiale reprezinta concentrate vegetale veritabile care au capacitatea de a induce starea de buna dispozitie atunci cand sunt folosite in aromoterapie si de a oferi o aroma produselor atunci casn sunt utilizate ca agenti de parfum.

Proprietatile uleiurilor esentiale consta in redarea tonicitatii si elasticitatii pielii.

Pentru obtinerea uleiurilor sunt folosite florile, fructele, frunzele, scoarta, radacinile si semintele. Cantitatea de ulei obtinuta variaza de la planta la planta. Pentru un litru de lavanda este nevoie de 50 de kilograme de flori, in schimb pentru un flacon de 25 ml de esenta de trandafir sunt supuse procesului de distilare aproximativ 100 de kilograme de petale. 

Utilizari:
  • pe cale interna: in scop terapeutic, in tratarea afectiunilor virale, distrugand microbii, bacteriile, ciuperciile, toxinele infectioase
  • pe cale externa: ingrijire corporala: fata, par, corp.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Anumite uleiuri esentiale sunt fotosensibilizante (lamaia, cedru, lavanda), astfel ca dupa aplicarea lor este absolut contraindicat expunerea la soare, altfel riscati sa va apara pete pe piele.

Uleiurile esentiale nu se utilizeaza in caz de alergii, antecedente de eczeme, urticarie, rinita alergica.

Avertisment: Avand in vedere compusii cu potential alergen aflati in mod natural in compozitia uleiurilor esentiale, este indicata efectuarea unui test de alergie pe o portiune din piele pentru depistarea unei eventuale reactii alergice. 
Semnele unei reactii alergice la un produs includ: roseata, umflaturi si piele excesiv de uscata.

 


Citeste mai mult
Important! Informatiile despre ingredientele si produsele prezentate pe site-ul www.alegesanatos.ro au caracter informativ, sunt realizate utilizand informatiile oferite de producator privind ingredientele si nu inlocuiesc indicatiile unui medic sau ale unui specialist. Va recomandam sa cereti o opinie avizata inainte de a cumpara un produs, daca nu sunteti sigur ca vi se potriveste.

Va rugam sa cititi cu atentie lista de ingrediente, atentionarile si instructiunile tiparite pe produs inainte de a-l consuma sau folosi. Este posibil ca in unele cazuri lista de ingrediente a unui produs sa se schimbe, iar aceste informatii sa nu ajunga la noi in timp util. Aparitia efectelor adverse mentionate pe site in urma consumului sau folosirii unui produs nu este obligatorie si poate varia de la o persoana la alta, in functie de starea de sanatate, varsta si stilul de viata.
Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Nala - Exfoliant facial cu cafea"

10 + 6 =

Spune-ne opinia ta despre
"Nala - Exfoliant facial cu cafea"

Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa
Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016