AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ganocafe 3 in 1

Ganocafe 3 in 1
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: GANO EXCEL INDUSTRIES SDNBHD

 

Descriere Ganocafe 3 in 1

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Cantitate: 20 plicuri. 

Alte informatii:
Acest produs contine 5 ingrediente dintre care 4 sunt considerate sigure, 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Ganocafe 3 in 1

Zahar, FRISCA VEGETALA, CAZEINAT DIN SODIU, CAFEA SOLUBILA, GANODERMA LUCIDUM EXTRACT

Contine frisca vegetala facuta din ulei de palmier. 

Un plic Gano Cafe 3 in 1 contine:
  • calorii: 78,96 calorii
  • carbohidrati: 12,189 g
  • proteine: 176 mg
  • grasimi: 0,44 g
  • cofeina: 8,4 mg;
  • Sodiu (Na): 26,25 mg;
  • Zahar: 10,5 g;
  • Calciu (Ca): 13,23 mg;
  • Fier (Fe): 0,24 mg;
  • Potasiu (K): 130 mg,
  • Fosfor (P): 65,1 mg;
  • Vitamina C: 9,04 mg;
  • Vitamina B3: 17,3 mg;

 

Grad de risc produs:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Proiecte Didactice pentru succesul la Titularizare sau Definitivat Educatori


Lucrarea contine 25 de proiecte (21 de Proiecte didactice si 4 Proiecte pentru Activitati Liber Alese: jocul de rol, jocul de creatie, dramatizarea si auditia muzicala) din varii domenii de activitate (Limba si Comunicare, Activitati matematice, Estetic si Creativ, Cunoasterea Mediului, Om si societate, Activitati liber alese etc.) si va ajuta: ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Atentie la urmatorul ingredient:

Zahar, ingredient cu risc mediu de dauna, carbohidrat prezent in plante, caracterizat printr-un gust mai mult sau mai putin dulce. Zaharul principal se considera a fi glucoza. World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.
 

Data analizei: 2024-07-18


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:


Termenul “zahar” se aplica la un numar mare de carbohidrati prezenti plantele caracterizate printr-un gust mai mult sau mai putin dulce.

Zaharul principal, glucoza, apare in urma procesului de fotosinteza care are loc in toate plantele verzi, in timp ce alte amestecuri de zahar se regasesc in seva anumitor plante, sub forma de sirop. 

In alimentatie, zaharul poate:
  • Sa apara in mod natural: lactoza din lapte, fructoza din fructe, miere si legume, maltoza din bere
  • Sa fie adaugat din surse precum: porumb, struguri, sfecla, trestie de zahar
In general, pe ambalajul produselor se trece cel de-al doilea tip de zahar (cel comercial).

Conform Codex Alimentarius, Standardul 212-1999, zaharul se regaseste in grupa 11.0 Indulcitori, inclusiv miere, subgrupa 11.1. Zahar refinat si brut.

11.1.1 Zahar alb, dextroza anhidra, dextroza monohidrata, fructoza
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (15 mg/kg)
11.1.2 Zahar pudra, dextroza pudra
  • Poate contine urmatorii aditivi:
  • Silicat de calciu 15000 mg/kg
  • silicat de calciu si aluminiu 15000 mg/kg
  • carbonat de magneziu 15000 mg/kg
  • silicat de magneziu sintetic 15000 mg/kg
  • fosfati 6600 mg/kg
  • dioxid de siliciu, amorf 15000 mg/kg
  • aluminosilicat de sodiu 15000 mg/kg
  • sulfiti 15 mg/kg
11.1.3 Zahar alb fin, zahar brun fin, sirop de glucoza, sirop de glucoza uscat, trestie de zahar
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (20 mg/kg)
11.1.3.1 Sirop de glucoza uscat folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.3.2 Sirop de glucoza folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.4 Lactoza
11.1.5 Zahar alb provenit din plantatii sau mori
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (70 mg/kg)
Conform  Regulamentului Consiliului European nr. 318/2006, zaharul alb, de calitate standard trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
  • Sa fie intact, autentic si de calitate comerciala; uscat, sub forma de cristale granulate omogene;
  • Sa detina o polarizare minima de  99,7°;
  • Sa aiba o umiditate maxima de 0,06%;
  • Sa aiba un grad de invertire de maximum 0,04%;
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.

National Academy of Sciences Dietary Reference Intake (DRI) limiteaza consumul de zahar la 25% din numarul de calorii, respectiv 125 de grame de carbohidrati.

United States Department of Agriculture (USDA) recomanda un consum de zaharuri limitat la pana la 10% din totalul de calorii.


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • alternativa pentru frisca facuta din ingrediente de origine animala

Frisca vegetala poate fi facuta din diverse uleiuri vegetale si stabilizatori alimentari. De exemplu, frisca vegetala poate fi facuta din lapte de cocos, lapte de soia, lapte de palmier sau lapte de orez. 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Se recomanda consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Functii: emulsifiant, stabilizator si agent de ingrosare

 

Descriere:

  • aditiv alimentar derivat din proteina din lapte
Este folosit in industria alimentara pentru a imbunatati valoarea nutritiva a produselor (preparate din carne, lapte, inghetate, mancare pentru bebelusi, prajituri si deserturi, bauturi.

 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de cazeinat de sodiu nu este rectrictionat. Se recomanda consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:

Cafeaua solubila este preparata la fel ca si cea macinata, singura diferenta dintre etapele de pregatire fiind introducerea etapei de Spray drying si freeze-drying pentru cafeaua solubila.
  • In cazul metodei de spray drying, solutia de cafea este trecuta printr-un jet continuu de aer fierbinte la capatul unui cilindru inalt, iar pe masura ce picaturile cad, ele se usuca si se depun pe fundul cilindrului sub forma unei pulberi fine;
  • In cazul freeze-drying, solutia de cafea este inghetata la -40°C, astfel incat se formeaza o pojghita subtire, care va fi apoi sparta in bucatele mici. Granulele formate sunt apoi puse in camere de vacuum. Vacuumul scade temperatura de fierbere a apei si aceasta se evapora chiar si la temperaturi atat de scazute, mentinand aroma cafelei si lasand in urma granule de cafea solubila.
 
In final, cafeaua solubila contine doar boabe de cafea si apa, fara sa fie adaugate si alte ingrediente.

Beneficiile cafelei:
  • Antioxidantii din cafea limiteaza distrugerea celulelor;
  • Cafeina stimuleaza capacitatea mentala si performanta fizica
  • Reduce starea de oboseala;
Reactii adverse:

Citeste mai mult

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract de ciuperci Reishi 
In produsele cosmetice si pentru ingrijirea pielii, ciuperca Reishi este folosita datorita proprietatilor antiimbatranire. Acesta este bogata in polizaharide naturale, care nu numai ca joaca un rol important in reglarea echilibrului de umiditate din piele, dar sunt si indispensabile pentru reinnoirea celulara.
Polizaharidele vegetale formeaza o pelicula fina pe piele si confera pielii un aspect ferm si neted.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Ingredientele derivate din plante, utilizate in formulele de cosmetice, sunt blande si sigure in general, dar in unele cazuri pot produce reactii alergice din cauza compusilor cu potential alergen pe care acestea le contin.

Spre urmare, este indicata efectuarea unui test de alergie pe o portiune din piele pentru depistarea unei eventuale reactii alergice. Semnele unei reactii alergice la un produs includ roseata, umflaturi, iritatie si piele excesiv de uscata.

 


Citeste mai mult
Important! Informatiile despre ingredientele si produsele prezentate pe site-ul www.alegesanatos.ro au caracter informativ, sunt realizate utilizand informatiile oferite de producator privind ingredientele si nu inlocuiesc indicatiile unui medic sau ale unui specialist. Va recomandam sa cereti o opinie avizata inainte de a cumpara un produs, daca nu sunteti sigur ca vi se potriveste.

Va rugam sa cititi cu atentie lista de ingrediente, atentionarile si instructiunile tiparite pe produs inainte de a-l consuma sau folosi. Este posibil ca in unele cazuri lista de ingrediente a unui produs sa se schimbe, iar aceste informatii sa nu ajunga la noi in timp util. Aparitia efectelor adverse mentionate pe site in urma consumului sau folosirii unui produs nu este obligatorie si poate varia de la o persoana la alta, in functie de starea de sanatate, varsta si stilul de viata.
Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Ganocafe 3 in 1"

3 + 7 =

Spune-ne opinia ta despre
"Ganocafe 3 in 1"

Ce sa mananci la pranz ca sa ai energie in a doua parte a zilei

Ce sa mananci la pranz ca sa ai energie in a doua parte a zilei

de Alege Sanatos 01 Feb 2024

Un pranz sanatos si echilibrat este la fel de important ca micul dejun. Daca alegi cu atentie alimentele pe care le consumi in acel moment vei avea parte de energie in a doua parte a zilei fara sa consumi cafea sau energizante. [detalii]

4 modalitati cu care poti inlocui cafeaua de dimineata

4 modalitati cu care poti inlocui cafeaua de dimineata

de Alege Sanatos 10 Dec 2023

Desi a bea cafea de dimineata nu este neaparat un obicei nociv, daca consumi o cantitate prea mare sau o combini cu tutun, s-ar putea sa se transforme intr-un lucru neplacut pentru organismul tau. [detalii]

Secrete de la Barista: Sfaturi si trucuri pentru a obtine espresso perfect

Secrete de la Barista: Sfaturi si trucuri pentru a obtine espresso perfect

de Alege Sanatos 29 Nov 2023

Esti pasionat de cafea si vrei sa iti rafinezi abilitatile de barista? Parcurge acest articol si descopera secretele din spatele perfectului espresso, cum sa il servesti si sa il prezinti pentru a imbunatati experienta de degustare! [detalii]

Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa
Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016